Jauhelihakastike
290g 7% paistijauhelihaa
1 iso sipuli
reilu puolikas liemikuutio (normaalisuolaisesta kuutiosta riittää pienempikin pala)
10g sinappia
30g ketsuppia
4dl vettä
8g Maizena-suurustetta
½dl 5% ruokakermaa
mustapippuria
1. Hienonna sipuli ja paista se jauhelihan kanssa kypsäksi.
2. Lisää sinappi, ketsuppi, liemikuutio, mustapippurirouhe ja vesi sekä maizena.
3. Anna kiehua jonkin aikaa (mitä pidempään, sitä enemmän kastike ehtii maustua).
Lisää nestettä, jos se on liiaksi haihtunut (tosin ohjeessani on aika suuri määrä vettä, koska siinä on mukana itse keittäessäni lisäämäni ylimääräinen desi vettä, joten nesteen pitäisi riittää)
4. Lisää lopuksi kerma.
5. Tarjoile pastan tai perunan kanssa.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 948 grammaa
Bicca