Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 205g284kcal25.6g0.6g20.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g102kcal3.6g1.1g9.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Canderel makeutusjauhe8g31kcal0.2g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1154kcal101.4g53.2g59.6g0g
Valittu annoskoko485g577kcal50.7g26.6g29.8g0g
Annoskoko puolitettuna243g289kcal25.4g13.3g14.9g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856