Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pasha

Valuta rahkasta neste pois.

1. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi.

3. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi,
kananmunan keltuaiset lisätään yksitellen.

Lisää voi, sokeri ja keltuaisvaahtoon hyvin sekoittaen huoneen lämpöinen rahka.

Lisää vaniljasokeria, mantelirouhe ja marmeladi, sekoita.

Lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Seos laitetaan kovettumaan sideharsolla vuorattuun pashamuottiin.

Valutetaan jääkaapissa 1-2 päivää.

Valuneen liemen voi käyttää pulla- tai kulitsataikinan liemenä.

Valutettu pasha kumotaan kauniille vadille ja koristellaan munanmuotoisilla raekaramelleillä, tai laita pashan päälle ruusun kukka ja/ tai punainen pääsiäistuohus.

Lautaselle mantelilastuja.

Pasha nautitaan kulitsaviipaleiden tai pullapitkoviipaleiden päällä.

Reseptistä tulee n. 45 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio500g325kcal50g21g1.5g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Mantelirouhe, 1 rkl120g694kcal25.3g6.4g60.6g13.9g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Kevyt appelsiinimarmeladi (Den gamle fabrik), annos 10g150g180kcal0.8g45g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g8416kcal192.6g514.4g613.6g29.4g
Valittu annoskoko1458g4208kcal96.3g257.2g306.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna729g2104kcal48.2g128.6g153.4g7.4g
Arvot/100g100g289kcal6.6g17.6g21g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116965