Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g400g528kcal83.9g0g20g0g
Sipulikuutiot Apetit150g39kcal1.8g7.2g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys45g157kcal0.4g39.1g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)100g82kcal9.5g11g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2008g1756kcal191.4g114.6g56.8g0g
Valittu annoskoko1004g878kcal95.7g57.3g28.4g0g
Annoskoko puolitettuna502g439kcal47.9g28.7g14.2g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110