Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g599g791kcal125.9g0g30g0g
Sipulikuutiot Apetit225g58kcal2.7g10.8g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys67g236kcal0.5g58.7g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)150g123kcal14.2g16.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g2634kcal287g172.2g85.2g0g
Valittu annoskoko1506g1317kcal143.5g86.1g42.6g0g
Annoskoko puolitettuna753g659kcal71.8g43.1g21.3g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110