Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g799g1055kcal167.8g0g40g0g
Sipulikuutiot Apetit300g78kcal3.6g14.4g0.6g0g
Maizena maissitärkkelys90g315kcal0.7g78.2g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)200g164kcal19g22g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4016g3512kcal382.6g229.4g113.6g0g
Valittu annoskoko2008g1756kcal191.3g114.7g56.8g0g
Annoskoko puolitettuna1004g878kcal95.7g57.4g28.4g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110