Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g800g1056kcal168g0g40g0g
Sipulikuutiot Apetit300g78kcal3.6g14.4g0.6g0g
Maizena maissitärkkelys90g315kcal0.7g78.3g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)200g164kcal19g22g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g3516kcal383g229.6g113.8g0g
Valittu annoskoko2010g1758kcal191.5g114.8g56.9g0g
Annoskoko puolitettuna1005g879kcal95.8g57.4g28.5g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110