Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g100g132kcal21g0g5g0g
Sipulikuutiot Apetit38g10kcal0.4g1.8g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys11g39kcal0.1g9.8g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)25g21kcal2.4g2.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g439kcal47.8g28.6g14.2g0g
Valittu annoskoko251g220kcal23.9g14.3g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna126g110kcal12g7.2g3.6g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110