Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g999g1319kcal209.8g0g50g0g
Sipulikuutiot Apetit375g97kcal4.5g18g0.7g0g
Maizena maissitärkkelys112g393kcal0.9g97.8g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)250g205kcal23.7g27.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g4391kcal478.4g286.8g142g0g
Valittu annoskoko2510g2196kcal239.2g143.4g71g0g
Annoskoko puolitettuna1255g1098kcal119.6g71.7g35.5g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110