Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g300g396kcal62.9g0g15g0g
Sipulikuutiot Apetit112g29kcal1.3g5.4g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys34g118kcal0.3g29.3g0g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)75g61kcal7.1g8.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g1317kcal143.4g85.8g42.6g0g
Valittu annoskoko753g659kcal71.7g42.9g21.3g0g
Annoskoko puolitettuna377g329kcal35.9g21.5g10.7g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110