Broileria pinaatti-jogurttikastikkeessa
600 g broileria
600 g pinaattia
1-2 sipulia silputtuina
4 valkosipulinkynttä silputtuina
1 pieni chili
1 tl tuoretta inkivääriraastetta
2 tl jauhettua korianteria
2 tl Dijon-sinappia
2 rkl oliiviöljyä
3 dl maustamatonta jogurttia
1 tl mineraalisuolaa
Leikkaa broileri pieniksi kuutioiksi ja paista kuutiot öljytilkassa kypsiksi.
Huuhtele ja silppua pinaatti.
Freesaa öljyssä sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä, lisää joukkoon korianteri ja sinappi, ja sekoittele minuutin verran.
Lisää pinaatti ja kuumenna 1-2 minuuttia.
Lisää vähitellen jogurtti ja sekoita hyvin.
Lisää lopuksi broilerinpalat.
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa
Tarjakin