Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis500g560kcal110g0g15g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 100g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1457kcal240.6g46.8g33.8g15.4g
Valittu annoskoko1134g729kcal120.3g23.4g16.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna567g364kcal60.2g11.7g8.5g3.9g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183