Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g250g315kcal12.5g7g26.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl24g82kcal3.4g13.4g1.6g2.6g
Ruisjauho Pirkka45g137kcal4.4g27.5g0.9g6.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g2479kcal152.8g106.2g161.2g18.8g
Valittu annoskoko584g1240kcal76.4g53.1g80.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna292g620kcal38.2g26.6g40.3g4.7g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368