Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 104g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Porkkana 420g137kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g30g78kcal3.3g7.2g3.6g0g
Vesi2644g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g316kcal21.5g0g24.9g0g
Kirjolohifilee 443g732kcal74.2g0g48.7g0g
Juuriselleri 123g39kcal1.5g5.7g0.2g3.8g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9414g3631kcal236.2g286.2g158.8g49g
Valittu annoskoko4707g1816kcal118.1g143.1g79.4g24.5g
Annoskoko puolitettuna2354g908kcal59.1g71.6g39.7g12.3g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411