Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.8g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g3.8g5.3kcal0.5g0.5g0.1g1.8g
Smetana, Valio, hyla3.8g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g5.6g7.9kcal0.2g0.1g0.7g0g
Sipulikuutiot rainbow6.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g490kcal36g1.6g38g10g
Valittu annoskoko120g245kcal18g0.8g19g5g
Annoskoko puolitettuna60g123kcal9g0.4g9.5g2.5g
Arvot/100g100g204kcal15g0.7g15.8g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761