Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 938g2076kcal164.1g0g159.4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)38g3.8kcal0.6g0g0.2g31.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g38g53kcal5.3g5.3g1.3g18g
Smetana, Valio, hyla38g146kcal0.8g0.9g15.8g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g56g79kcal1.7g1.1g7.3g0g
Sipulikuutiot rainbow63g6.2kcal0.9g0.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4902kcal358.6g16.4g381.8g99.8g
Valittu annoskoko1200g2451kcal179.3g8.2g190.9g49.9g
Annoskoko puolitettuna600g1226kcal89.7g4.1g95.5g25g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761