Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 188g415kcal32.8g0g31.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7.5g0.8kcal0.1g0g0g6.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g7.5g11kcal1.1g1.1g0.3g3.6g
Smetana, Valio, hyla7.5g29kcal0.2g0.2g3.2g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g11g16kcal0.3g0.2g1.5g0g
Sipulikuutiot rainbow13g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g980kcal71.8g3.4g76.6g20g
Valittu annoskoko240g490kcal35.9g1.7g38.3g10g
Annoskoko puolitettuna120g245kcal18g0.9g19.2g5g
Arvot/100g100g204kcal15g0.7g16g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761