Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 281g623kcal49.2g0g47.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g11g16kcal1.6g1.6g0.4g5.4g
Smetana, Valio, hyla11g44kcal0.2g0.3g4.7g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g17g24kcal0.5g0.3g2.2g0g
Sipulikuutiot rainbow19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1471kcal107.6g5g114.6g30g
Valittu annoskoko360g735kcal53.8g2.5g57.3g15g
Annoskoko puolitettuna180g368kcal26.9g1.3g28.7g7.5g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761