Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 375g830kcal65.6g0g63.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g15g21kcal2.1g2.1g0.5g7.2g
Smetana, Valio, hyla15g59kcal0.3g0.4g6.3g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g23g32kcal0.7g0.5g2.9g0g
Sipulikuutiot rainbow25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1961kcal143.4g6.8g152.8g40g
Valittu annoskoko480g980kcal71.7g3.4g76.4g20g
Annoskoko puolitettuna240g490kcal35.9g1.7g38.2g10g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761