Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 469g1038kcal82g0g79.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)19g1.9kcal0.3g0g0.1g15.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g19g26kcal2.6g2.6g0.6g9g
Smetana, Valio, hyla19g73kcal0.4g0.5g7.9g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g28g39kcal0.8g0.6g3.7g0g
Sipulikuutiot rainbow31g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2451kcal179.2g8.4g190.8g49.8g
Valittu annoskoko600g1226kcal89.6g4.2g95.4g24.9g
Annoskoko puolitettuna300g613kcal44.8g2.1g47.7g12.5g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761