Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 563g1246kcal98.4g0g95.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g23g32kcal3.2g3.2g0.8g10.8g
Smetana, Valio, hyla23g88kcal0.5g0.6g9.5g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g34g47kcal1g0.7g4.4g0g
Sipulikuutiot rainbow38g3.7kcal0.6g0.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2941kcal215.2g10.2g229g59.8g
Valittu annoskoko720g1471kcal107.6g5.1g114.5g29.9g
Annoskoko puolitettuna360g735kcal53.8g2.6g57.3g15g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761