Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g10g90kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 290g52kcal1.6g7.3g1.2g2g
Tomaatti 140g32kcal0.8g4.8g0.4g2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Ruokosokeri5g20kcal0g5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g300g990kcal48g186g6g18g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g4125kcal264.4g477.6g119.6g68.4g
Valittu annoskoko1855g2062kcal132.2g238.8g59.8g34.2g
Annoskoko puolitettuna928g1031kcal66.1g119.4g29.9g17.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413