Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g350g875kcal61.2g0g70g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g250g358kcal50g0g17.5g0g
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2470g2788kcal239.6g49g178g34.6g
Valittu annoskoko1235g1394kcal119.8g24.5g89g17.3g
Annoskoko puolitettuna618g697kcal59.9g12.3g44.5g8.7g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654