Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g584g1460kcal102.2g0g116.8g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g417g596kcal83.4g0g29.2g0g
Kaali, valkokaali1001g211kcal12g34g2g21g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.6g4.4g
Persilja 42g11kcal0.6g0.5g0.1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g4650kcal400g81.8g297.4g57.4g
Valittu annoskoko2060g2325kcal200g40.9g148.7g28.7g
Annoskoko puolitettuna1030g1163kcal100g20.5g74.4g14.4g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654