Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g701g1751kcal122.6g0g140.1g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g500g716kcal100.1g0g35g0g
Kaali, valkokaali1201g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g5580kcal480g98.2g356.6g69g
Valittu annoskoko2472g2790kcal240g49.1g178.3g34.5g
Annoskoko puolitettuna1236g1395kcal120g24.6g89.2g17.3g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654