Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g817g2043kcal143g0g163.5g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g584g835kcal116.8g0g40.9g0g
Kaali, valkokaali1401g296kcal16.8g47.6g2.8g29.4g
Mustapippuri 23g65kcal2.5g8.9g0.8g6.2g
Persilja 58g16kcal0.8g0.6g0.1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g6510kcal559.8g114.2g416.2g80.6g
Valittu annoskoko2884g3255kcal279.9g57.1g208.1g40.3g
Annoskoko puolitettuna1442g1628kcal140g28.6g104.1g20.2g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654