Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g1051g2627kcal183.9g0g210.2g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g751g1073kcal150.1g0g52.5g0g
Kaali, valkokaali1802g380kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g8g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g8370kcal719.8g147g535g103.6g
Valittu annoskoko3708g4185kcal359.9g73.5g267.5g51.8g
Annoskoko puolitettuna1854g2093kcal180g36.8g133.8g25.9g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654