Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g1168g2919kcal204.3g0g233.5g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g834g1193kcal166.8g0g58.4g0g
Kaali, valkokaali2002g422kcal24g68.1g4g42g
Mustapippuri 33g93kcal3.6g12.8g1.1g8.8g
Persilja 83g23kcal1.2g0.9g0.2g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g9300kcal799.8g163.6g594.4g115g
Valittu annoskoko4120g4650kcal399.9g81.8g297.2g57.5g
Annoskoko puolitettuna2060g2325kcal200g40.9g148.6g28.8g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654