Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g234g584kcal40.9g0g46.7g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g167g239kcal33.4g0g11.7g0g
Kaali, valkokaali400g85kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g1860kcal160g32.8g118.8g23g
Valittu annoskoko824g930kcal80g16.4g59.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna412g465kcal40g8.2g29.7g5.8g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654