The kinkkupiirakka karppiin tapaan
Tee pohja sekoittaen voi ja mantelijauhe-lesejauheseos- keskenään.
Lisää kananmunan valkuainen.
Taputtele piirakkavuokaan leivinpaperille tasaisesti (leivinpaperi ehkäisee tarttumisen kiinni vuokaan).
Paista 175 asteessa hetken aikaa että saa hieman väriä.
Sekoita sitten munat ja keltuainen, joka jäi jäljelle pohjasta, turkkilainen jugurtti, kerma, vihannekset, juustoraaste ja kinkkusuikaleet kaikki keskenään, lisää maun mukaan suola, pippuri ja esim.
chilipippurijauhetta, myös valkosipulijauhetta voi laittaa ripauksen.
Itse laitoin valkosipulisuolaa.
Paista kunnes on kypsän näköinen, pinnalta kauniisti ruskea.
Ehkä 20 minsaa.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa
Tottuli