Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Fariinisokeri15g61kcal0g15g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g15g29kcal0g6.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g30g11kcal0.2g0.7g0.3g0.8g
Kuhafile, raaka400g288kcal64.8g0g2.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1198g1246kcal137.6g65.4g46.6g4g
Valittu annoskoko599g623kcal68.8g32.7g23.3g2g
Annoskoko puolitettuna300g312kcal34.4g16.4g11.7g1g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.5g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833