Lasagne, kevyempi
1. Valmista jauhelihakastike:
Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
Ruskista jauheliha ja lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli.
Lisää tomaattimurska ja mausteet, hauduta miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 min, ja tarkista maku.
2. Valmista juustokastike:
Sekoita 2 ruokalusikalliseen öljyä jauhot.
Lisää maito pienissä erissä, koko ajan sekoittaen.
Keitä miedolla lämmöllä vähän väliä sekoittaen n. 5 min. Sekoita joukkoon juustoraaste.
3. Kokoa lasagne: Laita voidellun lasagnevuoan pohjalle kerros pastalevyjä, jauhelihakastiketta ja juustokastiketta.
Jatka samaan tapaan, jätä päällimmäiseksi pastakerros ja annos juustokastiketta.
Paista 200-asteisessa uunissa n.10 min., vähennä lämpö 175-asteeseen ja jatka kypsentämistä n.40 min.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa
Hannel86