Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lasagne, kevyempi

1. Valmista jauhelihakastike:
Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.

Ruskista jauheliha ja lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, hauduta miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 min, ja tarkista maku.

2. Valmista juustokastike:
Sekoita 2 ruokalusikalliseen öljyä jauhot.

Lisää maito pienissä erissä, koko ajan sekoittaen.

Keitä miedolla lämmöllä vähän väliä sekoittaen n. 5 min. Sekoita joukkoon juustoraaste.

3. Kokoa lasagne: Laita voidellun lasagnevuoan pohjalle kerros pastalevyjä, jauhelihakastiketta ja juustokastiketta.

Jatka samaan tapaan, jätä päällimmäiseksi pastakerros ja annos juustokastiketta.

Paista 200-asteisessa uunissa n.10 min., vähennä lämpö 175-asteeseen ja jatka kypsentämistä n.40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Hannel86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Ruokasuola jodioitu 6.5g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Porkkana 170g56kcal1.1g9.5g0.3g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 800g213kcal26.4g24.8g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%150g345kcal43.5g3.8g18g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 27g239kcal0g0g27g0g
Lasagnelevy Rainbow162g595kcal22.7g115g5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4479g4721kcal358.4g405.2g182.6g39.4g
Valittu annoskoko2240g2361kcal179.2g202.6g91.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna1120g1180kcal89.6g101.3g45.7g9.9g
Arvot/100g100g105kcal8g9g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119111