Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10g24kcal0.5g4.2g0.5g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g300g939kcal36g189g4.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen360g500kcal68.4g0g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 425g374kcal21.7g48.9g5.1g21.3g
Dolmio Light Classico Bolognese500g185kcal6g39g0.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g4375kcal268.2g573.2g102g53.4g
Valittu annoskoko3724g2188kcal134.1g286.6g51g26.7g
Annoskoko puolitettuna1862g1094kcal67.1g143.3g25.5g13.4g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692