Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsalasagne isompi

Paista 750 g raakaa naudanlihaa pannulla, ruskista.

Heitä sekaan koskenlaskijaa 100 g, anna sulaa hetki ja laita 2,5 dl kermaa sekaan, tomaattipyrettä, ripauta suolaa reilusti (sopivasti n. 1 tl), basilikaa, paprikaa, mustaapippuria jauhettuna sekä valkosipulit pieninä paloina (lisätä kannattaa jo ruskistaessa).

Anna täytteen valmistua rauhassa hiljaisella lämmöllä että kuitenkin kiehuu vähäsen.

Lisää täytteeseen vielä 1 dl pizzajuustoa lopuksi ja anna sulaa siihen.

Voit viipaloida kesäkurpitsan ennen tai jauhelihatäytteen valmistuessa.

Voitele uunivuoka voilla.

Lisää täytteet kerroksittain, ensin jauhelihatäytettä ohuehko kerros pohjalle, sitten kesäkurpitsaa viipaleittain ohuena kerroksena ja niin edelleen kuin tavallisessakin lasagnessa.

Lopuksi laita 2 dl juustoraastetta päällimmäiseen täytekerrokseen (liha) päälle ja voit lisätä vajaan desin (68 g noin) kermaa vielä lisukkeeksi ja kostukkeeksi.

Paista 15-20 min kunnes on herkullisen ruskea päältä 200 C:ssa.

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 606g1942kcal162.2g0g145.1g0g
Koskenlaskija levittäytyvä (Valio), annos 10g100g310kcal11g0.1g28g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g125g138kcal6.3g26.3g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.5g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Pizzajuusto, valio28g95kcal7g0g7.3g0g
Pizzajuusto, valio78g265kcal19.5g0g20.3g0g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g248g42kcal1g6.2g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 68g225kcal1.4g2g23.8g0g
Rypsiöljy Eldorado10g83kcal0g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3043g7868kcal428.2g87g646.8g0.4g
Valittu annoskoko1522g3934kcal214.1g43.5g323.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna761g1967kcal107.1g21.8g161.7g0.1g
Arvot/100g100g259kcal14.1g2.9g21.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120123