Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl14g122kcal0g0g13.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle400g520kcal26g80g12g20g
Broileri, rintafilee, nahaton 300g321kcal69.3g0g4.5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g200g762kcal17.6g143g2.6g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2247g3524kcal233.8g450.8g66.6g70.8g
Valittu annoskoko1124g1762kcal116.9g225.4g33.3g35.4g
Annoskoko puolitettuna562g881kcal58.5g112.7g16.7g17.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202