Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)300g540kcal57g0.3g33g0g
Hapukoor 20% (Alma)210g428kcal5.9g6.7g42g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Hapankorppu 154g521kcal15.3g94.6g3.2g23.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Liivate 18g63kcal15.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g4429kcal205.2g226.6g284.8g50.4g
Valittu annoskoko1062g2215kcal102.6g113.3g142.4g25.2g
Annoskoko puolitettuna531g1107kcal51.3g56.7g71.2g12.6g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254