Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Musaka

500 g perunaa
500 g kesäkurpitsaa
800 g jauhelihaa
1 tlk tomaattia
125 g juustoraastetta
iso sipuli
suolaa
pippuria

Keitä perunat viipaleina (ei kesäkurpitsaa)
Ruskista jauhliha ja sipuli, kaada sekaan tomaattimurska.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua hiljalleen.

Voitele vuoka, lado pohjalle perunaa, juustoraastetta ja kesäkurpitsaa vuorotellen.

Pinnalle bechamel- kastike ja korppujauhot.

BECHAMEL-kastike
125 g marg
1 dl jauhoja
8 dl maitoa
2 munan keltuaista
suolaa
pippuria.

Sulata margariini kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Sekoita koko ajan kattinlan ollessa miedolla lämmöllä.

Lisää seokseen maito pienin erin, lisää keltuaiset.

Sekoita kunnolla ja lisää mausteet.

Kastikkeesta pitää tulla sakeaa ja sileää.

Paista 175 - 200 astetta n. 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500g379kcal9.4g77.1g1g5g
Kesäkurpitsa, tuore500g85kcal3g12.5g2g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Tomaattimurskaa chilillä maustettuna (Rainbow)400g140kcal4g27.6g2g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)125g338kcal37.5g0g21.3g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste125g925kcal0g0g102.5g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 60g207kcal3.3g45.7g0.7g0.8g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 800g309kcal26.4g22.4g12g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 30g86kcal4.7g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g7653kcal483.2g380.4g458.4g22g
Valittu annoskoko3440g3826kcal241.6g190.2g229.2g11g
Annoskoko puolitettuna1720g1913kcal120.8g95.1g114.6g5.5g
Arvot/100g100g111kcal7g5.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120467