Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 33g107kcal9.6g2.3g6.6g10.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g10g14kcal1.4g1.4g0.3g4.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g230g828kcal64.4g4.6g62.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g3318kcal221.4g24.2g262.6g29.8g
Valittu annoskoko648g1659kcal110.7g12.1g131.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna324g829kcal55.4g6.1g65.7g7.5g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723