Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1000g1570kcal218g0g71g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1500g1142kcal28.2g232.5g3g15g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 11g23kcal3.3g0.7g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6662g5922kcal517.8g538.2g153.2g64.2g
Valittu annoskoko3331g2961kcal258.9g269.1g76.6g32.1g
Annoskoko puolitettuna1666g1480kcal129.5g134.6g38.3g16.1g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839