Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal
200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
Koristeeksi:
3/4 dl sokeria
2 tl kanelia
Vaahdota rasva ja sokeri.
Lisää muna samalla hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.
Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.
Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.
Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.
Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.
Paista 200 asteessa n. 10 min.
Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa
Power