Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 135g141kcal30.3g0g2g0g
Arla Apetina 8% feta200g300kcal32g8g16g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g30g23kcal0.4g5.4g0.1g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5g45kcal0g0g5g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Torino tumma proteiinipasta plus100g340kcal23g53g3.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1991kcal178.8g153.6g74g16.2g
Valittu annoskoko770g996kcal89.4g76.8g37g8.1g
Annoskoko puolitettuna385g498kcal44.7g38.4g18.5g4.1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087