Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g360g1260kcal12.6g291.6g3.6g10.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g5762kcal174.8g722.8g239.2g21.8g
Valittu annoskoko1850g2881kcal87.4g361.4g119.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna925g1441kcal43.7g180.7g59.8g5.5g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300