Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1376g2160kcal300g0g97.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena50g190kcal0.5g46g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 11g23kcal3.3g0.7g0.8g0.1g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g5000kcal619.6g123.6g203.6g22g
Valittu annoskoko1692g2500kcal309.8g61.8g101.8g11g
Annoskoko puolitettuna846g1250kcal154.9g30.9g50.9g5.5g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449