Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Hiiva, 50g50g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g150g725kcal36.8g49.9g43.2g42.6g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1676g3805kcal153g572g94.6g108g
Valittu annoskoko838g1903kcal76.5g286g47.3g54g
Annoskoko puolitettuna419g951kcal38.3g143g23.7g27g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453