Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 301g432kcal48.1g0g26.7g0g
Tomaatti, tuore501g102kcal3g19g1.5g7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g401g92kcal5.6g13.6g1.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 125g347kcal2.5g3.8g35.1g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g2034kcal118.4g72.8g139.8g14g
Valittu annoskoko1332g1017kcal59.2g36.4g69.9g7g
Annoskoko puolitettuna666g509kcal29.6g18.2g35g3.5g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454