Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 351g504kcal56.1g0g31.2g0g
Tomaatti, tuore584g119kcal3.5g22.2g1.8g8.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g467g108kcal6.5g15.9g1.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 146g405kcal2.9g4.4g40.9g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g2373kcal138g85g163.2g16.4g
Valittu annoskoko1554g1186kcal69g42.5g81.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna777g593kcal34.5g21.3g40.8g4.1g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454