Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 451g648kcal72.1g0g40.1g0g
Tomaatti, tuore751g153kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g601g138kcal8.4g20.4g2.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 188g521kcal3.8g5.6g52.6g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g3051kcal177.6g109g209.8g21g
Valittu annoskoko1998g1525kcal88.8g54.5g104.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna999g763kcal44.4g27.3g52.5g5.3g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454