Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 501g720kcal80.1g0g44.6g0g
Tomaatti, tuore835g169kcal5g31.7g2.5g11.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g668g154kcal9.3g22.7g2.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 209g579kcal4.2g6.3g58.4g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g3390kcal197.2g121.4g233g23.4g
Valittu annoskoko2220g1695kcal98.6g60.7g116.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna1110g848kcal49.3g30.4g58.3g5.9g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454