Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 600g862kcal96g0g53.4g0g
Tomaatti, tuore1000g203kcal6g38g3g14g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g800g184kcal11.2g27.2g3.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 250g693kcal5g7.5g70g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g4062kcal236.4g145.4g279.2g28g
Valittu annoskoko2660g2031kcal118.2g72.7g139.6g14g
Annoskoko puolitettuna1330g1015kcal59.1g36.4g69.8g7g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454