Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 100g144kcal16g0g8.9g0g
Tomaatti, tuore167g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g134g31kcal1.9g4.5g0.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 42g116kcal0.8g1.3g11.7g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g678kcal39.4g24.2g46.6g4.6g
Valittu annoskoko444g339kcal19.7g12.1g23.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna222g170kcal9.9g6.1g11.7g1.2g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454